BRUG FACILITETERNE

BOOK EN INNOVATIONSDAG OG BETAL PÅ DAGSBASIS

En innovationsdag i Food Innovation House kan fx starte i udviklingskøkken eller -bageri og være starten på et forløb, der naturligt fortsætter i taste lab, demo-restaurant, fotostudiet, demo-supermarked eller noget femte. Der kan udvikles nye retter og produkter, ske produktjusteringer fx smag og forlænget holdbarhed, fibre eller alternative ingredienser. Inveter med kolleger, kunder, leverandører og målgrupper til leg med maden, smage, konsistens, råvarer, emballager, købsadfærd m.m. Kun fantasien sætter grænser.

Lej udviklingskøkkenet på dagsbasis
Køkkenet er moderne, fuldt udstyret og optimalt til ca. 10 personer. Med i lejen er et mødelokale med storskærm i direkte tilknytning samt lagerfaciliteter incl. frost og køl. Leg med kolleger, kunder, målgrupper, maden, smage, konsistens og råvarer – kun fantasien sætter grænser.

Leje pr. dag 
kr. 3.500 (ex. moms)

Tilkøb kompetencer
Står I og mangler kokke, udviklere, ernæringseksperter, forskere, specielle ingredienser, specialister indenfor købsadfærd, eyetracking eller lignende til udviklingsdagen, er vi gerne behjælpelige. For mere information kontakt Gyda Bay på mobil 61 18 81 85 eller mail gb@foodinnovationhouse.dk

Innovationspakke 1: Trends og inspiration
Vi arrangerer foredrag om trends indenfor et specifikt område f.eks. ingredienser, snacks, vegetar, free-from, convenience, bæredygtighed m.m.
Efterfølgende kan vi facilitere en workshop med henblik på udvikling af fx koncepter og produkter indenfor et område.

Priseksempel: En dag op til 10 personer incl. forplejning hele dagen. 
Kr. 20.000,- (ex. moms)

Innovationspakke 2: Smagsoptimering
En dag i Tastelab – med relevant målgruppe
Udvikling af feed back-test
Efter feed back optimeres produktet
Nye test i tastelab
Feed back fra testpersoner i grupp
Opsamling og rapport

Priseksempel: En dag 
Kr. 7.500,- (ex. moms og betaling til testpersoner)

Se flere eksempler her