Food Innovation House

Danmarks nye fødevarehus for styrkelse af innovation, forretningsudvikling og vækst.

Food Innovation House er et nationalt og internationalt fødevare-fyrtårn på 3.000 m2 som fokuserer på innovation og kommercialisering af fødevarer i Danmark og til eksport. Her tilbydes fødevarevirksomheder og deres samarbejdspartnere optimale rammer for vækst og jobskabelse. Huset er placeret centralt i Dandy Business Park ved Vejle Nord, tæt på E45-motorvejen.

Visionen er at skabe et triple helix innovationshus, hvor både store og små fødevarevirksomheder kan samarbejde med vidensinstitutioner og det offentlige til fremme og udvikling af velsmagende, bæredygtige og sunde fødevarer og koncepter.

Mere end bare en bygning
Huset tilbyder, udover erhvervslejemål til fødevarevirksomheder, kantine og konferencelokaler, netop en række unikke og innovative faciliteter. Food Innovation House indeholder et stort udviklingskøkken, udviklingsbageri, demo-minimarked, demo-restaurant, foto/filmstudie, udstillingsområder samt et smagslaboratorium.

Food Innovation House bød de første lejere velkommen i april 2018 og rummer plads til 150 vidensmedarbejdere. Huset er placeret i Dandy Business Park i Vejle Nord, tæt ved E45 og forventes at have 5.000 besøgende pr. år til konferencer, workshops, minimesser, foredrag, innovationsprojekter o.m.m.