Kom og vær med, når UCL-studerende udstiller nye produkter med bælgfrugter

Inspiration til at få 100 g bælgfrugter om dagen – hvad kan jeg spise?

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoles 3. semester fødevareteknologstuderende er pt i gang med et produktudviklingsforløb med bælgfrugter.

Opgaven lyder:
Der skal udvikles et vegetarisk convenience produkt, som sikrer de anbefalede 100 gram bælgfrugter i én servering – produktet må ikke være en kopi af et allerede eksisterende produkt.

Kom og se hvad de 5 hold studerende har udviklet – fredag d. 25. november fra ca kl 10-12 – de udstiller deres produkter i Food Innovation House – vi håber du kigger forbi til inspiration af nye mulige produkter.

Produktidéerne er:

  • Forårsruller
  • Is sandwich
  • Fyldt kiks (en sprød kiks med et sødt fyld)
  • Vegetariske bælgfrugtboller (f.eks til boller i karry)
  • Vegetariske karry-”sild”

Tilmelding er ikke nødvendig.

Mvh UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og Food Innovation House

Invitation kan hentes her.