Aktiviteter og events i Food Innovation House

Huset er fuld af inspiration og udviklingsmuligheder, som vi gerne deler ud af. Her finder du vores aktuelle oversigt over aktiviteter og events, der arrangeres af Food Innovation House eller husets virksomheder.

28
JAN

5# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
28
JAN

BREXIT – Virtuelt temamøde i Fødevareklubben

Som følge af COVID-19 har vi være nødsaget til at tænke anderledes, derfor har vi - i samarbejde med CULINARY INSTITUTE by VejleErhverv - valgt at afholde dette temamøde virtuelt via livestream.
04
FEB

6# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
11
FEB

7# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
26
FEB

8# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?

Tidligere events

18
DEC

#4 Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
16
DEC

How do consumers respond to sustainable food packaging?

Join us on December 16, 14:00 – 16:30, when the Food Innovation House and the MAPP Centre from Aarhus University invites you to participate in an insightful webinar.
15
DEC

Arrangementet er udsat: Hvordan får vi forbrugerne til at spise mindre kød og flere (danske) proteiner?

Kom og få viden om sunde og smagfulde vegetariske retter, og vær med til at lave sunde klimavenlige og ernæringsrigtige retter baseret på danske proteiner fra ærter og hestebønner.
11
DEC

#3 Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
04
DEC

2# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
27
NOV

1# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
12
NOV

Webinar: Find de lavest hængende digitale frugter i din virksomhed

Hør hvordan du kan få 20 timers gratis rådgivning - og få afdækket dine digitale potentialer.
30
OKT

Global Entrepreneurship Week

Er I en lille fødevarevirksomhed, i gang med en produktudviklingsproces, og ønsker I et indblik i forbrugernes tanker og holdninger til produktet?
30
SEP

Hvordan bliver fremtidens emballager mere bæredygtige? Nu også online!

Kom og vær med fysisk eller deltag i mødet online 30. september, når Dansk Materiale Netværk, Vejle Erhverv og Food Innovation House inviterer til gå-hjem-møde.
25
AUG

Forstå vejen mod en købsbeslutning i butik

Over 80% af de produkter der købes af shoppere, er ikke besluttet på brand niveau, når den handlende træder ind i butikken. Da købsbeslutningen træffes på ca. syv sekunder, stiller det store krav til produkt og emballage.
05
MAR

Supersund dansk hverdagsmad – Mad-workshop, Vejle

Tyskland er et kæmpe potentiale for danske fødevareproducenter, men Danmark eksporterer for lidt til Tyskland. Kom og få inspiration.
31
JAN

Fedme – et samfundsproblem

Vi har samlet tre stærke indlægsholdere, der hver har deres bud på, hvordan vi skal handle for en bedre ­ og ikke så fed ­ fremtid.
31
JAN

Kartoffelprisen

Kartofler er meget mere end kogt tilbehør til kødet. Især når den kommer i hænderne på nogle af de bedste kokke.
31
JAN

Eksport til Tyskland

Tyskland er et kæmpe potentiale for danske fødevareproducenter, men Danmark eksporterer for lidt til Tyskland. Kom og få inspiration.
31
JAN

Festaften i Skyttehuset

I Skyttehuset venter der en hyggelig og sjov aften, hvor personalet, der hver dag arbejder med friske lokale råvarer