Aktiviteter og events i Food Innovation House

Huset er fuld af inspiration og udviklingsmuligheder, som vi gerne deler ud af. Her finder du vores aktuelle oversigt over aktiviteter og events, der arrangeres af Food Innovation House eller husets virksomheder.

Tidligere events

08
OKT

Workshop: Hvilke muligheder giver Blockchain din forretning?

Lær, hvilke muligheder blockchainløsninger kan give dig, og hvordan du integrerer dem for at understøtte din virksomhed. Formålet med dette kursus er at give deltagerne indsigt og forståelse for blockchain. Blockchain Economics for Business - kurset tilbydes af European Blockchain Center, Alexandra Institute, Concordium og IT University of Copenhagen.
30
SEP

Sundhed og plantebaserede produkter

Hvor sunde er vi, og hvordan måler man det? Samt hvilke parametre kan vi måle? Hvor langt er vi nået?
14
SEP

Kommercialiseringsdag Matchmaking – Kom og få viden

Her kan virksomheder og start ups få viden til at udvikle forretningsidéer og -model samt matches med mentorer og få viden om risikovillig kapital til skalering af virksomheden
19
AUG

Forbrugerne og markedsføring af plantebaserede produkter

Forbrugerne og markedsføring af plantebaserede produkter. Kom og vær med, når vi har samlet fire interessante oplægsholdere, der belyser emnet.
24
JUN

Klima, Co2 og mærkningsordninger

Hvordan når vi regeringens klimamål: 70 procent reduktion af udledningen af drivhusgasser i 2030 i fht. niveauet i 1990? Hvordan måler vi det og hvor langt er vi nået? Hvilke tiltag er der forsøgt, hvad virker og hvordan kommunikerer vi det til forbrugerne?
15
JUN

Kommercialiseringsdag Matchmaking – Kom og få viden

Her kan virksomheder og start ups få viden til at udvikle forretningsidéer og -model samt matches med mentorer og få viden om risikovillig kapital til skalering af virksomheden
28
MAJ

Smag og plantebaseret

En analyse fra 2020 viste at forbrugerne er hverken tilfredse med udvalget eller smagen af de plantebaserede fødevarer, der skal erstatte de sædvanlige animalske produkter. Hvordan kan smagen og konsistensen forbedres – hvad er afgørende og hvor kan man finde viden om dette?
18
MAJ

Kommercialiseringsdag Matchmaking – Kom og få viden

Her kan virksomheder og start ups få viden til at udvikle forretningsidéer og -model samt matches med mentorer og få viden om risikovillig kapital til skalering af virksomheden
29
APR

Planteproteiner, bæredygtighed og kostråd

Hestebønner, ærter, quinoa, hamp, østershatte, tang, kløvergræs og lucerne kan i fremtiden blive vigtige proteinkilder for forbrugere. Hvordan kan vi dyrke disse afgrøder i Danmark og hvordan hænger de sammen med de nye enkle kostråd og klimaet?
29
APR

Åbning af Plantbased Innovation Hub

Vi tror på massive vækstmuligheder for plantebaserede fødevarer version 2.0 (sunde og bæredygtige) og åbner derfor Plantbased Innovation Hub for at hjælpe virksomheder med udvikling, innovation og kommercialisering. I den anledning vil vi gerne invitere til en debat i forbindelse med vores online åbningsevent.
25
MAR

Online netværksmøde: Forskning og produktudvikling inden for plantebaserede fødevarer

Så er det tid til endnu et netværksmøde for de plantebaserede. Denne gang sætter vi fokus på forskning og produktudvikling inden for plantebaserede fødevarer.
26
FEB

8# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
25
FEB

Webinar: Innovativt bagværk, energibarer og snacks

Webinar om den plantebaserede udvikling, og fordelene ved innovation af nye sunde produkter indenfor bagværk, energibarer og snacks.
11
FEB

7# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
04
FEB

6# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
28
JAN

BREXIT – Virtuelt temamøde i Fødevareklubben

Som følge af COVID-19 har vi være nødsaget til at tænke anderledes, derfor har vi - i samarbejde med CULINARY INSTITUTE by VejleErhverv - valgt at afholde dette temamøde virtuelt via livestream.
28
JAN

5# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
18
DEC

#4 Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
16
DEC

How do consumers respond to sustainable food packaging?

Join us on December 16, 14:00 – 16:30, when the Food Innovation House and the MAPP Centre from Aarhus University invites you to participate in an insightful webinar.
15
DEC

Arrangementet er udsat: Hvordan får vi forbrugerne til at spise mindre kød og flere (danske) proteiner?

Kom og få viden om sunde og smagfulde vegetariske retter, og vær med til at lave sunde klimavenlige og ernæringsrigtige retter baseret på danske proteiner fra ærter og hestebønner.
11
DEC

#3 Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
04
DEC

2# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
27
NOV

1# Deltag i teamsmøde og få mere information om, hvordan du kan få 320.000 kr. i innovationsstøtte

SMV Food Innovation er et tilskudsprogram til små og mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med henblik på udvikling i samarbejdsforløb. Skal din virksomhed deltage og få op til 320.000 kr. innovationsstøtte?
12
NOV

Webinar: Find de lavest hængende digitale frugter i din virksomhed

Hør hvordan du kan få 20 timers gratis rådgivning - og få afdækket dine digitale potentialer.
30
OKT

Global Entrepreneurship Week

Er I en lille fødevarevirksomhed, i gang med en produktudviklingsproces, og ønsker I et indblik i forbrugernes tanker og holdninger til produktet?
30
SEP

Hvordan bliver fremtidens emballager mere bæredygtige? Nu også online!

Kom og vær med fysisk eller deltag i mødet online 30. september, når Dansk Materiale Netværk, Vejle Erhverv og Food Innovation House inviterer til gå-hjem-møde.
25
AUG

Forstå vejen mod en købsbeslutning i butik

Over 80% af de produkter der købes af shoppere, er ikke besluttet på brand niveau, når den handlende træder ind i butikken. Da købsbeslutningen træffes på ca. syv sekunder, stiller det store krav til produkt og emballage.
05
MAR

Supersund dansk hverdagsmad – Mad-workshop, Vejle

Tyskland er et kæmpe potentiale for danske fødevareproducenter, men Danmark eksporterer for lidt til Tyskland. Kom og få inspiration.
31
JAN

Fedme – et samfundsproblem

Vi har samlet tre stærke indlægsholdere, der hver har deres bud på, hvordan vi skal handle for en bedre ­ og ikke så fed ­ fremtid.
31
JAN

Kartoffelprisen

Kartofler er meget mere end kogt tilbehør til kødet. Især når den kommer i hænderne på nogle af de bedste kokke.
31
JAN

Eksport til Tyskland

Tyskland er et kæmpe potentiale for danske fødevareproducenter, men Danmark eksporterer for lidt til Tyskland. Kom og få inspiration.
31
JAN

Festaften i Skyttehuset

I Skyttehuset venter der en hyggelig og sjov aften, hvor personalet, der hver dag arbejder med friske lokale råvarer