Aktiviteter og events i Food Innovation House

Huset er fuld af inspiration og udviklingsmuligheder, som vi gerne deler ud af. Her finder du vores aktuelle oversigt over aktiviteter og events, der arrangeres af Food Innovation House eller husets virksomheder.

Tidligere events

14
JUN

Plantebaserede fødevare og forbrugerens valg

Bliv klogere på, hvorfor det er vigtigt at kende forbrugernes præferencer i forhold til clean label produkter og deres valg af råvarer til plantebasserede fødevarer.
02
JUN

Eksklusivt for virksomheder i DANDY Business Park: Modtagelse af kvalificeret arbejdskraft

Hvordan får man som virksomhed fat i de allerbedste medarbejdere og hvordan fastholder man dem? Det sætter vi spot på sammen med foreningen work-live-stay.
25
MAJ

TechTalk – GoHome – Fremtidens Arbejdsplads og Diversitet

UDSAT - ny dato kommer snart TechTalk - GoHome er et nyt netværkskoncept i AI Innovation House.  TechTalk - GoHome er et gå-hjem-møde på ca 2 timer, hvor vi stiller skarpt på et spændende og aktuelt tema efterfulgt at networking. Så KOM og møde dine naboer og få samtidig spændende ny viden om de trends og tendenser, vi ser inden for AI og Tech.
19
MAJ

Networking og Match messe

Nu har din virksomhed mulighed for at deltage i Networking - og match event i Dandy Business Park
03
MAJ

Skalering af Digitale Start Ups

Kom og hør om at skalere en digital startup, både udfordringerne og succeserne fra stifterne selv
27
APR

Praktik- og projektdag – SDU Odense

Det Tekniske Fakultet inviterer til praktik- og projektdag, hvor virksomheder og ingeniørstuderende møder hinanden fysisk for en snak om studiejob, praktik- eller projektsamarbejde.
07
APR

Eksklusivt for virksomheder i DANDY Business Park: Informationsmøde og netværksmøde om tiltrækning af arbejdskraft

Hvordan får man som virksomhed fat i de allerbedste medarbejdere og hvordan fastholder man dem? Det sætter vi spot på sammen med foreningen work-live-stay.
07
APR

B2B e-eksport – Kom og mød hele verden!

Er din virksomhed klar til at realisere eller optimere sin B2B e-eksport? Dét kan nemlig blive din virksomheds vej til vækst og international skalering! Vejle Erhverv, The Trade Council, Erhvervshusene, Dansk Industri og Dansk Erhverv inviterer til et spændende eksportarrangement.
17
MAR

Upcycled Food Webinar

Consumer insights, new ingredients and processes and practical challenges towards a more circular food system
25
NOV

Plantebaserede søde sager

Kan plantebaserede kager overhovedet smage godt? Hvad med fløden og smørret - kan det virkelig være plantebaseret? Kom og bliv klogere på, hvor langt vi er i udviklingen af plantebaserede søde sager - og du får lov til at smage på lækkerierne!
17
NOV

Fyraftensmøde om energiforbrug og CO2-udledning

Vejle Kommune har en målsætning om, at kommunens energiforbrug skal være reduceret med 70 procent i år 2030, og virksomhederne er en vigtig brik, hvis det skal lykkes. Kom og få et indblik i, hvad der skal til, hvis kommunen skal nå i mål med ambitionen.
04
NOV

Sundhed, forebyggelse og tarme i topform

Gå ikke glip af dette top-aktuelle foredrag, hvor du bliver klogere på det igangværende paradigmeskifte fra reaktiv ’sick-care’ til proaktiv ’self-care’, når tre skarpe eksperter på området deler ud af deres enorme viden på området. 
26
OKT

Invitation til opstartsmøde: Klimapartnerskab Vejle Nord

Virksomheder i Vejle Nord er inviteret med til opstartsmødet for Klimapartnerskab Vejle Nord, hvor vi stiller skarpt på at finde løsninger på områdets og virksomhedernes aktuelle og fremtidige forsyningsbehov for at opnå klimaneutralitet i 2050.
08
OKT

Workshop: Hvilke muligheder giver Blockchain din forretning?

Lær, hvilke muligheder blockchainløsninger kan give dig, og hvordan du integrerer dem for at understøtte din virksomhed. Formålet med dette kursus er at give deltagerne indsigt og forståelse for blockchain. Blockchain Economics for Business - kurset tilbydes af European Blockchain Center, Alexandra Institute, Concordium og IT University of Copenhagen.
30
SEP

Sundhed og plantebaserede produkter

Hvor sunde er vi, og hvordan måler man det? Samt hvilke parametre kan vi måle? Hvor langt er vi nået?
14
SEP

Kommercialiseringsdag Matchmaking – Kom og få viden

Her kan virksomheder og start ups få viden til at udvikle forretningsidéer og -model samt matches med mentorer og få viden om risikovillig kapital til skalering af virksomheden
19
AUG

Forbrugerne og markedsføring af plantebaserede produkter

Forbrugerne og markedsføring af plantebaserede produkter. Kom og vær med, når vi har samlet fire interessante oplægsholdere, der belyser emnet.
24
JUN

Klima, Co2 og mærkningsordninger

Hvordan når vi regeringens klimamål: 70 procent reduktion af udledningen af drivhusgasser i 2030 i fht. niveauet i 1990? Hvordan måler vi det og hvor langt er vi nået? Hvilke tiltag er der forsøgt, hvad virker og hvordan kommunikerer vi det til forbrugerne?
15
JUN

Kommercialiseringsdag Matchmaking – Kom og få viden

Her kan virksomheder og start ups få viden til at udvikle forretningsidéer og -model samt matches med mentorer og få viden om risikovillig kapital til skalering af virksomheden