02 januar 2020

Tæt på kunder og virkelighed

Food Innovation House er en fødevarelegeplads, hvor fødevarekoncepter og produkter kan udvikles, demonstreres og præsenteres for og med partnere og kunder.

Food innovation House indeholder en lang række fælles faciliteter, bl.a.:

  • Bemandet reception – for servicering af husets lejere/partnere, gæster samt koordinering af aktiviteter.
  • Smageøen – udstillingsområde med nyheder fra lejere/partnere
  • Udviklingskøkken – til temaer, udvikling med kunder, undervisning m.v.
  • Udviklingsbageri – til temaer, udvikling med kunder, undervisning m.v.
  • Demo-restaurant – til temaer, oplevelser, værtsskab, undervisning
  • Demo-supermarked – til varepræsentationer, -fotos, udstillinger, købsindikationer
  • Showroom – for udstilling af lejer/partner produkter, temaudstillinger, mini messer
  • Konference- og mødelokaler – fra 6 til 150 personer med alt udstyr
  • Kontor-, partner og iværksætterfaciliteter – fra 2-35-mands kontorer

 

Food innovation House afholder løbende et væld af arrangementer, bl.a.:

  • Fysisk hjemsted for Danmarks største fødevarenetværk ”Fødevareklubben” med 300 medlemmer og en lang række arrangementer og konferencer i løbet af året.
  • Forankring af ”Madværket” med 51 virksomheder, 14 partnere og mange projekter
  • Mini fødevaremesser, konferencer, workshop med relevante temaer
  • Kundearrangementer for danske og udenlandske kunder/interessenter
  • Workshops for sund mad til institutioner, skoler, ældre, haller o.m.m.
  • Totaloplevelses-events for det perfekte værtskab for restauranter m.v.
  • Forretningsudvikling og eksport arrangementer
  • Salgstrænings arrangementer
  • Fødevaretrends, emballage, smag, sikkerhed, bæredygtighed, sundhedsarrangementer