16 september 2022

Vil du være en del af et entusiastisk team, som arbejder med at hjælpe fødevarevirksomheder til bæredygtig vækst?

Vi søger en projektleder med stærke kommunikationsevner, som skal synliggøre og positionere Food Innovation Center og specielt projektet TurboPlant. Dette projekt skal ledes internt blandt partnerne samt gennem inspirerende formidling til mange forskellige målgrupper: virksomheder, foreninger, politiske, køkkener og forbrugere.

Som projektleder skal du arbejde med forskellige kommunikative virke-midler på tværs af medier. Det vil være kommunikation via LinkedIn, web, nyhedsbreve og videoformidling. 

Du har en formidlingsorienteret og solid forståelse for projekter og tænker hele vejen rundt om en opgave: Lige fra tekst og visuelt udtryk til opfølgning på administrative opgaver m.v.

Du bliver en del af et levende fødevarehus, du nyder at smage på nye fødevarer, vidensdele og støtte op om at skabe vækst mellem virksomhederne, der er tilknyttet huset. 

Food Innovation Center er en projektorganisation, og derfor får du samarbejdsflader med mange forskellige partnere både i Food Innovation House og i hele landet. Struktur, overblik og evne til at sam-arbejde er en nødvendighed for at kunne udføre vores arbejde. Food Innovation Center er en arbejdsplads, hvor der er et stort aktivitetsniveau og interaktion med virksomhederne.

 

Vi forventer, at du

• Har en relevant erfaring i projekt-ledelse og kommunikation

• Skriver flydende, hurtigt og fejlfrit

• Har erfaring i at arbejde med LinkedIn

• Er god til at planlægge dit eget arbejde, bevare overblik og lave klare aftaler, som overholdes

• Har gode samarbejdsevner og er kontaktskabende

• Arbejder struktureret og opfølgende mht. rapportering

 

Det er en fordel, hvis du

• Har en interesse for fødevarer og evt. plantebaserede fødevarer

• Har erfaring med, og er dygtig til, andre formidlingsformer end skrift,
fx video, podcast, fotos eller web

• Har et relevant netværk

• Har erfaring med, hvordan man bedst når målgruppen på fx LinkedIn 

 

Dine hovedarbejdsområder

• Forbedre kommunikationen og intern projektledelse i TurboPlant

• Skrive om de gode cases, så de inspirerer og formidler viden på bedst mulig vis via artikler, opslag eller video

• Sikre presseomtale via pressemeddelelser, opslag og netværk

 

Om Food Innovation Center
Food Innovation Center er en del af Food Innovation House – selskabet som står for at skabe innovation via forskellige aktiviteter, projekter, konferencer, workshops for husets lejere og partnere. Food Innovation House er en del af DANDY Business Park, som består af otte forskellige huse, som alle arbejder for at skabe bæredygtig vækst.  

Om TurboPlant
TurboPlant skal skabe fundament for vækst af plantebaserede virksomheder via samarbejde mellem store og små virksomheder. TurboPlant skal skabe accelererende matchmakingforløb for plantebaserede virksomheder og kæde dem sammen med flere afsætningskanaler indenfor detail- og foodservice.

Arbejdssted og tiltrædelse
Food Innovation Center, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle. Stillingen er tids-begrænset til et år, med mulighed for fastansættelse herefter.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt eller pr. 1. november 2022.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og CV til Gyda Bay på mail:
gb@foodinnovationhouse.dk – senest 10. oktober 2022 kl. 12.00. 

Ansættelsen er på ca. 37 timer pr. uge. Ansættelsen følger ansættelsesvilkår for funktionæransatte. Du vil referere til daglig leder Gyda Bay. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Gyda på mobil 61 18 81 85 eller på mail: gb@food-innovationhouse.dk