Faciliteter

Danmarks nye videnscenter samler fødevarerproducenter, forskningsmiljøer, kulturinstitutioner, gastronomiens stjerner og folket.

Hos Food Innovation House kan iværksættere, producenter, landmænd, kokke, forskere, ernæringseksperter, designere og madeksperter mødes, inspirere hinanden og udvikle nye koncepter og produkter på tværs af faggrupper.

De unikke faciliteter i Food Innovation House skaber et univers, hvor kreativitet, undervisning, formidling, madglæde og fantasien, kan få frit løb.

En innovationsdag i Food Innovation House kan fx starte i udviklingskøkkenet eller -bageriet og være starten på et forløb, der naturligt fortsætter i tasteLab, demo-restaurant, fotostudiet, demo-supermarked eller noget femte. Der kan udvikles nye retter og produkter, ske produktjusteringer fx smag og forlænget holdbarhed, fibre eller alternative ingredienser. Inviter kolleger, kunder, leverandører og målgrupper til leg med maden, smagen, konsistensen, råvarerne, emballager, købsadfærd m.m. Kun fantasien sætter grænser.

Food Innovation House tilbyder blandt andet:

  • Konference- og mødefaciliteter, køkken og restaurant med plads op til 70 personer
  • Kontor-, partner- og iværksætterfaciliteter – fra 2 til 35-mands kontorer efter ønske
  • Bemandet reception – for service til husets lejere/partnere samt aktivitetskoordinering
  • Demo-restaurant – til temaer, oplevelser, værtsskab, undervisning
  • Taste Lab – Fokus på brugerinddragelse med blandt andet smags-, kategori- og koncepttest
  • Demo-supermarked – til varepræsentationer, fotos shoots, undervisning, udstillinger og analyser af købsadfærd
  • Udviklingskøkken – til temaer, produktudvikling med og/eller uden kunder, undervisning m.v.
  • Udviklingsbageri – til temaer, produktudvikling med og/eller uden kunder, undervisning m.v.
  • Smagsøen – udstillingsområde med nyheder fra lejere og partnere
  • Showroom – for udstilling af lejer/partner produkter, temaudstillinger, mini messer
  • Fotostudie – med professionelt kamera og lys med mulighed for mindre opstillinger og pack shots.

Book en innovationsdag

En innovationsdag i Food Innovation House kan fx starte i udviklingskøkken eller -bageri og være starten på et forløb, der naturligt fortsætter i taste lab, demo-restaurant, fotostudiet, demo-supermarked eller noget femte. Der kan udvikles nye retter og produkter, ske produktjusteringer fx smag og forlænget holdbarhed, fibre eller alternative ingredienser. Inveter med kolleger, kunder, leverandører og målgrupper til leg med maden, smage, konsistens, råvarer, emballager, købsadfærd m.m. Kun fantasien sætter grænser.

Book en innovationsdag her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med den nyeste viden inden for fødevareindustrien, og se hvad hvad der sker i huset ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.