Hos Food Innovation House kan iværksættere, producenter, landmænd, kokke, forskere, ernæringseksperter, designere og madeksperter mødes, inspirere hinanden og udvikle nye koncepter og produkter på tværs af faggrupper.
En innovationsdag i Food Innovation House kan fx starte i udviklingskøkkenet eller -bageriet og være starten på et forløb, der naturligt fortsætter i tasteLab, demo-restaurant, fotostudiet, demo-supermarked eller noget femte. Der kan udvikles nye retter og produkter, ske produktjusteringer fx smag og forlænget holdbarhed, fibre eller alternative ingredienser. Inviter kolleger, kunder, leverandører og målgrupper til leg med maden, smagen, konsistensen, råvarerne, emballager, købsadfærd m.m. Kun fantasien sætter grænser.
En innovationsdag i Food Innovation House kan fx starte i udviklingskøkken eller -bageri og være starten på et forløb, der naturligt fortsætter i taste lab, demo-restaurant, fotostudiet, demo-supermarked eller noget femte. Der kan udvikles nye retter og produkter, ske produktjusteringer fx smag og forlænget holdbarhed, fibre eller alternative ingredienser. Inveter med kolleger, kunder, leverandører og målgrupper til leg med maden, smage, konsistens, råvarer, emballager, købsadfærd m.m. Kun fantasien sætter grænser.
Bliv opdateret med den nyeste viden inden for fødevareindustrien, og se hvad hvad der sker i huset ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.