Book Faciliteter

Praksisnærer møder og arrangementer

Hos Food Innovation House er vi klar til at hjælpe jer med planlægning og afholdelse af møder og arrangementer. Huset byder på små og store mødelokaler, konferencer og events faciliteter med plads til alt fra 2 til 120 deltagere.

Konference området er centralt placeret i Food Innovation House og mødelokaler findes med enten skrivebare vægge eller store touchskærme.  Lokalerne er oplagte til alt fra workshops, salgsmøder, fødevare faglige konferencer eller hverdagsmøder.

Uanset størrelse på jeres arrangement er vi klar til at vejlede, guide og hjælpe jer til afholdelse af jeres arrangement jer og jeres gæster går fra Food Innovation House med en god oplevelse.

Food Innovation House er stedet hvor alt kan lade sig gøre. Vi står klar til at hjælpe med at være alternativt mødeindhold eller perfekte oplægsholdere eller inspiration til arrangementet.

 

Alternative måder at holde møder på

Food Innovation House tænker vi kreativt og innovation i tilgangen til afholdelse af arrangementer og møder. Vi står gerne klar med fif og tricks til gode elementer til jeres møde eller arrangement. Derudover har vi et stort og bredt netværk af fagpersoner der vil kunne byde ind med indlæg og viden til jeres møde eller arrangement.

For eksempel kan vi byde ind med følgende type aktiviteter:

  • Mindre smagsoplevelser til indsigter om fødevarekategorier
  • Gåture som en del af oplevelsen
  • Aktive pause aktiviteter
  • Grillarrangementer
  • Sensoriske fødevareoplevelser
  • Salgsmøder i sælgers trygge rammer med produkterne stillet på i vores demo-supermarked
  • Oplægsholdere til at sparke til jeres fokus

I Food Innovation House har vi internt forplejningsmuligheder igennem kantineforplejning selskabet Appetize+ som vil kunne skræddersy til jer og afdække jeres behov.

Kontakt Rasmus Friis for mere information og viden i forhold til jeres næste møde eller arrangement.