Mulighederne i demo-supermarkedet?

I har hyldemeter, som i et supermarked og kan samtidig benytte rummet til salgsmøder i trygge rammer omgivet af jeres produkter. Derudover er rummet oplagt til testopstillinger, alternative butiksindretninger, test af shop-in-shop løsninger, emballager og observationsstudier, til test på målgrupper, fotooptagelser til observationsstudie eller marketingmateriale – alt sammen for at sikre listninger og minimere risikoen for fejllanceringer.

Hvad er indeholdt i lejen?

Rummet giver med sine tre kameraer, mulighed for optagelse af ønskede sekvenser fra dagen, live streaming til andre lokationer samt mulighed for at tage optagelserne med hjem på et usb-stik til senere analyse og brug i fx markedsføring på de sociale medier, youtube, web mv.

Tilkøb kompetencer

Ønskes intelligente shoppingsystemer fx eye-tracking eller hotspot-tracking, kan dette tilkøbes. Mangler I hjælp til udvikling af spørgeskema fra fx universiteter eller erhvervsskoler, adgang til emballageudviklere, ernæringseksperter, forskere eller lignende, er vi gerne behjælpelige. For mere information kontakt os gerne.