We Do Plants

Udfordring:

WeDoPlants er en startupvirksomhed, der søger startkapital. Bag virksomheden står Jakob Gjerulff, der dyrker planter vertikalt i miljøer, hvor plantetilvæksten sker hurtigere og under bedre forhold på trods af et lavere forbrug af vand og næringsstoffer samt helt uden brug af pesticider eller jord.

Tilgang:

Food Innovation House tilbyder forløb med forretningsudvikling, viden og hjælp til udarbejdelse af strategi og forretningsplan. Gennem hele forløbet har Jakob fået sparring på idé, budget og materiale samt viden om, hvilke kapitalmuligheder der findes.

Resultat:

WeDoPlants har brugt denne sparring konstruktivt og har selv fundet vejen til investering fra visionære business angels og startet produktion op med levering til Retail.

Udtalelse:

Det har virkelig været brugbar sparring gennem netværket i Food Innovation House. Det har været rigtig godt for mig og virksomheden at have nogle tæt på, som kunne dele viden om de forskellige muligheder for strategiske samarbejder samt hjælpe med overblik over ekstern kapitalmuligheder. Jakob Gjerulff, WeDoPlants