Danmarks fødevarehus for styrkelse af innovation, forretningsudvikling og vækst

Food Innovation House har et naturligt fokus på fødevarer. Der er store muligheder i et tættere regionalt samarbejde på tværs af alle aktører i fødevarebranchen.

Food Innovation House er et 3.000 m2 stort nationalt og internationalt fødevarefyrtårn, hvor fødevarevirksomheder tilbydes optimale rammer for innovation og kommercialisering af fødevarer med fokus på vækst og jobskabelse.

Huset er placeret centralt i DANDY Business Park Vejle Nord, tæt på E45-motorvejen – og rummer plads til vækstorienterede virksomheder – Startups, SMV’er, projektorganisationer og filialer fra større virksomheder.

Mere end bare en bygning

Huset har med dets faciliteter mange muligheder for alt fra salgsmøder til fysisk produktudvikling. Dertil har huset en berøringsflade til mange fagligheder, der alle er passionen for fødevarer, som giver store synergier og faglig sparring imellem virksomheder.

Huset tilbyder – udover erhvervslejemål til fødevarerelaterede virksomheder, kantine og konferencelokale – en række unikke faciliteter, der kan understøtte et innovationsforløb gennem alle faser. Fra produktidé frem til kommercialiseringen. Faciliteterne er et stort udviklingskøkken, udviklingsbageri, demo-supermarked, demo-restaurant, foto/filmstudie, udstillingsområde samt et taste lab .

Food Innovation House hviler på et solidt fundament. Bag huset står:

Bagger-Sørensen Invest A/S
Bagger-Sørensen-familiens investeringsselskab, der ud over Food Innovation House, er hovedaktionær i DANDY Business Park som huser; Green Tech House, Green Tech Lab, Business House, Resilience House, Advice House og det kommende AI Innovation House.

Givesco A/S
Givesco A/S er Eskildsen-familiens selskab, der gennem flere årtier har produceret og investeret i virksomheder, der producerer og sælger kvalitetskager, -brød, -chokolade og -konfekture til mange lande.

Partnere
Food Innovation House er åben for alle. Man kan leje sig ind eller blive partner og få adgang til husets faciliteter.

Hvad synes forbrugeren om dit produkt?

Har I et produkt, der ikke bliver genkøbt, så er det nu, I har muligheden for at få det testet og få indsigt i grunden til det manglende salg. Måske er smagen ikke optimal for forbrugerne? En test kan give input og indsigt i årsagen. Her kan indhentes den rette viden og via forbrugernes svar og begrundelser, kan I fx gå tilbage i køkkenet og optimere produktet. I Food Innovation House har vi opbygget en stor forbrugerdatabase, og på grund af Covid-19, er alle forbrugertest lige nu omlagt til at foregå hos forbrugeren i eget hjem. Det fungerer rigtig godt og vi har et skarpt tilbud til dig og din virksomhed.

Læs mere om smagstest her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med den nyeste viden inden for fødevareindustrien, og se, hvad der sker i huset ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.