Innovation, forretningsudvikling, netværk, dele-faciliteter, iværksætteri og internationalisering

Når den danske fødevarebranche skal klare sig i den globale konkurrence, er det vigtigt at arbejde i et åbent, dynamisk miljø, hvor konkurrencefordelene opstår på tværs af traditionelle skel.

Derfor er Food Innovation House fra starten tænkt som et sted, hvor innovation, forretningsudvikling og netværk kan udvikles på tværs af virksomheder, fagområder og specialviden.

Centralt i huset findes en række af de fælles funktioner, der helt naturlig skal være drivkraften i samarbejdet og netværket blandt brugerne af huset – det gælder fx køkken, restaurant, demo-supermarked, taste lab samt viden- og uddannelsescenter.

Erfaringer fra udlandet viser, at den fysiske samhørighed kan være befordrende for at skabe et dynamisk fællesskab, hvor man ikke kun mødes, fordi det står i kalenderen, men fordi det bliver en naturlig del af hverdagen. I Food Innovation House ønsker vi derfor også en bred vifte af iværksættere, små og mellemstore virksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder, så fødevarehuset skaber den optimale synergi, der skal sikre den globale konkurrencefordel ved at flytte ind i Food Innovation House.

Med andre ord er både arkitekturen i og filosofien bag Food Innovation House baseret på åbenhed og vidensdeling, fordi vi tror på, at det er vejen til vækst for alle.

Om huset:

 • Food Innovation House er et moderne kontorhus på ca. 3.000 m2
 • Plads til 150 ansatte fordelt på mange virksomheder

Faciliteter i huset:

 • Konference- og mødefaciliteter, køkken og restaurant med plads til 120 personer
 • Kontor-, partner og iværksætter faciliteter – fra 2-35-mands kontorer efter ønske
 • Bemandet reception – for hosting af husets lejere/partnere samt aktivitets koordinering
 • Demo-restaurant – til temaer, oplevelser, værtsskab, undervisning
 • Taste Lab – Til smagstest i lille skala. Er indrettet som et sensorisk-laberatorium men er ikke ISO-certificeret
 • Demo-supermarked – til varepræsentationer, -fotos, udstillinger, købsindikationer
 • Udviklingskøkken – til temaer, udvikling med kunder, undervisning m.v.
 • Udviklingsbageri – til temaer, udvikling med kunder, undervisning m.v.
 • News Corner – udstillingsområde med nyheder fra lejere/partnere
 • Showroom – for udstilling af lejer/partner produkter, temaudstillinger, mini messer
Læs mere om faciliteterne her

Book en innovationsdag

En innovationsdag i Food Innovation House kan fx starte i udviklingskøkken eller -bageri og være starten på et forløb, der naturligt fortsætter i taste lab, demo-restaurant, fotostudiet, demo-supermarked eller noget femte. Der kan udvikles nye retter og produkter, ske produktjusteringer på fx smag og forlænget holdbarhed, fibre eller alternative ingredienser. Inviter kolleger, kunder, leverandører og målgrupper til leg med maden, smage, konsistens, råvarer, emballager, købsadfærd m.m. Kun fantasien sætter grænser.

Læs mere om hvordan du bruger faciliteterne

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rutrum fermentum lorem a blandit. Integer dictum tincidunt metus, consectetur blandit sapien feugiat sit amet. Maecenas a feugiat tellus, sit amet dignissim neque. Vivamus ullamcorper justo eget leo finibus pretium. Fusce vehicula augue et tortor suscipit eleifend. Maecenas nec turpis mauris.