Vil du have indflydelse på fremtidens fødevarer?

Tilmeld dig forbrugerpanelet i Food Innovation House og vær med til at teste nye og allerede kendte fødevarer. Som tak kvitterer vi med et gavekort.

Hvordan ser den mad ud, vi skal spise i fremtiden? Hvad forlanger morgendagens forbruger, der er på hylderne i supermarkedet? Der sker rigtig meget på fødevaremarkedet og udviklingen er usædvanlig spændende i disse år. Bliv en del af vores forbrugerpanel og sæt dit præg på udviklingen. Vi har en bred sammensat testgruppe og er altid interesserede i at få flere med om bord.

Hvad kræver det?

Det kræver ikke nogen speciel uddannelse eller overnaturlige evner. Du skal blot have en normalt fungerende lugte- og smagssans og være åben for at smage og kommenterer på nye og/eller allerede kendte fødevarer. Der kan indgå testforløb, hvor vi også beder om din holdning til emballager, koncepter og hele produktkategorier. Du kan være med, hvis du er over 18 år og har mulighed for at komme til Food Innovation House.

Er der penge i det?

Nej, der er der ikke. Men til gengæld får du indflydelse på, hvilke varer der bliver udviklet, hvordan de skal smage, hvilken konsistens de skal have, emballager, produktnavne – kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan blive bedt om at forholde dig til. Som tak for din tid kvitterer vi med et gavekort.

Hvordan fungerer det?

Du bliver kontaktet, når vi skal bruge dig til at teste produkter, hvor du er i målgruppen. Du kan altid sige nej, hvis du er forhindret eller ikke har interesseret i at deltage. Dine besvarelser vil naturligvis være anonyme og kun kendte af Food Innovation House. Rapporten, som udvikles til fødevarekunden er således også neutral. Dine persondata videregives eller offentliggøres ikke.

Hvordan kommer du med?

Det er ganske enkelt – blot følg linket her – og du er tættere på en plads i smagspanelet.
Eller følg os på Facebook og tilmeld dig der.