Workshop

Hos Food Innovation House kan vi hjælpe dig med at få stærke indsigter igennem workshops med dit produkts målgruppe.

Arbejder du med produktudvikling eller produktforbedringer, vil workshops med forbrugere give dig stærke indsigter.

Vi tilbyder workshops, der vil give dig øget kendskab til forbrugerens nuværende og fremtidige forbrugsmønstre og dermed indsigt i motiverne for menneskets forbrug og adfærd. Som virksomhed handler det om at udnytte disse muligheder for at sikre fremtidig vækst for nye eller nuværende produkter. Ved at trække forbrugere ind til workshops kan du opnå et meget højt kvalitativt materiale til din produktudvikling eller produktforbedring. Potentielt vil du kunne få konkrete forslag til produkter, huller i markedet eller udfordringer ved nuværende produkter.

En fordel ved at have Food Innovation House til at facilitere workshops er, at her har vi mulighed for at benytte husets faciliteter. Udviklingsbageri eller -køkken til fysisk  produktion af madvarer og i vores demo-supermarked kan der laves testopstillinger af hele kategorier eller andet der måtte være relevant til formålet.

Undersøgelsesværktøj
Hvordan opfatter forbrugerne en specifik produktkategori? Hvor er der huller på det nuværende marked? Hvad er konkrete pains for forbrugerne i det nuværende produkt på markedet?
Validering
Hvordan kan forbrugerindsigterne udvikles til learnings omkring produktudviklingen eller produktforbedringen?
Optimering
Testen hjælper dig som virksomhed med at forstå hvilken retning forbrugerne ønsker produktet skal udvikles i.

Hent en PDF brochure her: TasteLab_Workshop